Chciałabym postawić magazyn, trochę zagłebiłam sie w tym temacie i dowiedziałam sie , ze jest kilka rodzai takiego magazynu. Teraz wiem, też że jest coś takiego jak namiot magazynowy tylko w jakich przypadkach go postwić. Udało mi sie tutaj http://pronamiot.pl/index.php/kiedy-prz ... agazynowy/ , znaleźć sporo informacji na ten temat ale może i wy mi coś podpowiecie.
Ja pracowałem jako magazynier i powiem tak: nigdy więcej. Praca była ciężka, słabo płatna i bardzo nudna. ____________________ pracelicencjackiemarketing.edu.pl
Gdybyś potrzebował wyposażenia do magazynu, albo raczej jego wyjątkowo ważnego elementu - taśmy pakowej z nadrukiem to polecam ich - taśma pakowe z nadrukiem. Ja u siebie,. podczas pakowania zamówień dla klientów korzystam z ich taśm i jestem bardzo zadowolony
Postawienie magazynu to tylko jedna kwestia. Później trzeba go jeszcze poprawnie wyposażyć. Jednym z głównych wymaganych elementów jest znak ewakuacyjny sklep.techemznaki.pl. Im więcej tego typu naklejek w firmie, tym lepiej.
Według mnie magazyny powinny być przede wszystkim jak najlepiej wyposażone. Wszelkiego rodzaju wózki, plastikowe skrzynki EURO czy też pojemniki powinny być w odpowiednich ilościach, aby w razie potrzeby można było z nich skorzystać.